Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Ali babas gastronomi har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Ali babas gastronomi i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte alibabasgastronomi.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Ali babas gastronomi påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Ali babas gastronomi forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Ali babas gastronomi eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Ali babas gastronomi kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Ali babas gastronomi påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Alt perfekt
Skrevet af: Michael Hansen   |   
tirsdag, 9 maj 2017 kl. 20:04
Udbringning, ville være en god ide.
Skrevet af: julie   |   
mandag, 10 juli 2017 kl. 20:14
Virkelig lækker pizza, fedt at man kunne vælge fuldkorn bund. Og hjemme siden er nem og lige til at finde rundt på
Skrevet af: Pia   |   
fredag, 4 august 2017 kl. 19:05
Kunne i ikke tænke jer at lave et par pizzaer til veganere og vegetarer?
Skrevet af: Ole Madsen   |   
tirsdag, 8 august 2017 kl. 16:11
Bestilte online. Maden var ikke helt færdig til tiden, ventede 10 min. Dejlig mad og service.
Skrevet af: Anja Dam Hedegaard   |   
lørdag, 9 september 2017 kl. 20:08
Rigtig god pizza og meget præcis angivelse af afhentningstidspunkt
Skrevet af: Lene Hagen   |   
lørdag, 30 september 2017 kl. 20:40
Verdens bedste pizza, en smagsoplevelse så det basker. I har lige fået nye kunder! Nu hvor i også bringer ud er i blevet absolut første og eneste valg når vi skal have mad udefra. Der er slet ikke stjerner nok herinde for jeres forrygende mad. Eneste lille bette minus er tiden, det kom 20 min senere end lovet. Men det er jo bare en mindre detalje og skal nok falde på plads med tiden. I er jo lige begyndt med udbringningen. Glæder os allerede til den næste pizza fra jer!
Skrevet af: Michael Deicke   |   
søndag, 1 oktober 2017 kl. 11:43
Levering til tiden. Og 3 super for pizzaer blev leveret. vi prøvede en af de nye på menu kortet, den levede op til forventningerne. Glæder mig til at prøve de andre.
Skrevet af: Winnie Åkesson   |   
onsdag, 4 oktober 2017 kl. 21:09
Super høj kvalitet og altid rigtig god service. ?
Skrevet af: Louise Trabjerg   |   
tirsdag, 10 oktober 2017 kl. 18:49
Rigtig gode pizza. ? Hvis i holder standard, kvalitet og pris her så kører jeg gerne efter pizza. For der er langt imellem gode pizzaer. Lækkert med valg af fuldkorn. God bestillings ordning. Så håber det bedste for jer ?
Skrevet af: Maria Thing   |   
torsdag, 23 november 2017 kl. 17:16
Lækker pizzaer men synes det begynder at blive træls at i ikke slicer pizzaerne.
Skrevet af: Ak   |   
lørdag, 25 november 2017 kl. 19:19
Ny kunde, men er kommet for at blive hvis det vi fik leveret i dag er kendetegnende for kvaliteten hos Pizza Ali Baba. Også meget positiv over den måde hjemmesiden er bygget op på - super gode søgefunktioner :-)
Skrevet af: Elin Nielsen   |   
lørdag, 2 december 2017 kl. 21:20
Så konsumerede jeg simpelthen lige den bedste burger jeg nogensinde har fået her på egnen ? Og det kan godt være at husets burger fra Ali Baba's Gastronomi ikke er den billigste, MEN den er alle 95 kroner værd... Tak for mad og julebryg ?
Skrevet af: Campingfatter   |   
søndag, 3 december 2017 kl. 21:29
Super lækker pizza med en fantastisk bund, længe siden vi har fået så god en pizza leveret. Dog bestilte vi en 2 pers. Pizza, men den der kom var ikke større end en normal pizza desværre, det eneste negative at sige! Super lækkert!!
Skrevet af: lea   |   
fredag, 15 december 2017 kl. 21:10
Super fint mad.. vi kommer helt sikkert igen :-)
Skrevet af: Sascha Maria Nielsen   |   
mandag, 1 januar 2018 kl. 22:33
Ali Baba havde ved en fejl pga. stor travlhed lavt alm. Pizza istedet for Familiepizza. Det kostede 12 min. ekstra men med udstrakt service og + gratis alm. Pizza og + gratis stor Coca-Cola i kompensation er det svært ikke at give topkaraktér. - Både for pizza og service :-)
Skrevet af: Ulrik Torp Kvistgaard   |   
fredag, 12 januar 2018 kl. 20:27
Super mad og god service
Skrevet af: Knud stauning   |   
tirsdag, 16 januar 2018 kl. 20:28
En rigtig god pizza ???
Skrevet af: Dorthe Jensen   |   
lørdag, 20 januar 2018 kl. 20:46
Alt spillede
Skrevet af: Kirsten Bonnerup   |   
tirsdag, 23 januar 2018 kl. 22:04
Altid lækre pizzaer færdige til tiden og super service med et smil og en hyggesnak
Skrevet af: Claus Antony Bang Andersen   |   
torsdag, 25 januar 2018 kl. 02:22

Forrige   Næste